Italia, Norvegia e Islanda oggi sono più vicine.
Scopri tutte le iniziative dell'Italian Festival
dal 25 maggio al 19 giugno 2010
 
Italian Festival

Kjære lesere,

Gjennom en serie med kommersielle og kulturelle arrangementer vil Italian Festival 2010 fortsette å være et prestisjefylt uttrykk for Made in Italy. Festivalen er en mulighet for italienske selskaper, entreprenører og distributører å nå ut og bli kjent med et nytt og bredt publikum i Norge. Samtidig ønsker Italian Festival å bidra til en sterkere synlighet av Italia i Norge, både på det kulturelle og økonomiske området.

De siste markedsanalysene indikerer en økende interesse for Norge fra det italienske næringslivets side. Den Italienske Stats Eksportråd (ICE) som arbeider for økt samarbeid mellom Italia og Norge, mener Italian Festival er et utmerket arrangement for å opprettholde og øke tilstedeværelsen for italiensk næringsliv i Norge.

Norge er, om enn lite, et rikt og stabilt marked, tilbøyelig til å elske Italia og de italienske produktene med sine lange historiske tradisjoner.

Foruten å være et yndet turistmål foretrekker nordmenn Italia også på grunn av landets kvalitetsprodukter: designen, matkulturen, bilene, moten, kunsten og kulturen.

Programmet for årets festival (fra 25. mai til 19. juni) består av en rekke arrangementer i Norge, hovedsaklig lagt til Oslo. For første gang vil det arrangeres program på Island, hvor kontoret ICE i Oslo også er ansvarlig for å promotere italiensk næringsliv. Dette valget er ikke bare nødvendig for å knytte promoteringen av Italia i Norge og Island sammen, men er ment som et første steg til å gjøre det islandske markedet kjent med ”Made in Italy”, og i tillegg opprettholde og øke vår samhandel.

Vi sees.

Gabriella Lombardi
Direktøri Den Italienske Stats Eksportråd (ICE)


 
I samarbeid med
Istituto Italiano di Cultura Enit
Camera di Commercio Italo Norvegese
Camera di Commercio Italo Norvegese Camera di Commercio Italo Norvegese


Festa della Repubblica
Festa della Repubblica

Italian Wine Tasting
 


copyright © 2010 ICE Italian Trade Commission